DOM Barradeel

Voor een nóg mooier, veiliger, leefbaarder en gezelliger Barradeel.

Sinds januari 2023 zijn vertegenwoordigers van de Barradeel-dorpen betrokken bij projecten in onze regio om de dorpen aantrekkelijker te maken. Voor onszelf, maar ook voor bezoekers aan onze dorpen. Een externe, onafhankelijke procesbegeleider en een vertegenwoordiger van de gemeente Waadhoeke ondersteunen het gesubsidieerde DOM-project.

Lees meer ...

Afbeelding van het Wadden dagreisboek

Wadden reisdagboek

We hebben hem binnen! Het gloednieuwe Wadden reisdagboek 'Ontdek Wad, bewaar wad'.

Het reisdagboek begeleidt je door het mooiste natuurgebied van Nederland: de Waddenkust en de eilanden van het UNESCO Waddenzee Werelderfgoed. Het brengt je langs dorpen, kerken, terpen en wierden, de zeedijk en de buitendijkse kwelders. Naar plekken waar de wind door je haren waait, je de zee ruikt en je de vogels ziet neerstrijken.

Zaterdag 20 mei: Loeren bij de Waadboeren

Open dag bij boeren in Barradeel.

Zaterdag 20 mei 2023 vindt de 2e editie plaats van 'Loeren bij de Waadboeren'. Van 10:00 tot 16:00 uur kun je lekker fietsen of in de auto, proeven en genieten van het platteland in de Waadregio. Een mooie route met stops bij diverse boerenbedrijven.

Herinneringen aan de 1e Tulpenloop vanuit Sexbierum

Ook deelgenomen aan de Tulpenloop vanuit Sexbierum? Met deze T-shirts, tassen, mokken en nog veel meer houd je de herinnering aan dit mooie evenement levend! In meerdere kleuren beschikbaar.

Deze producten worden aangeboden door Spreadshirt in samenwerking met Visit Sexbierum: https://visitsexbierum.myspreadshop.nl/

Mooi Barradeel
Meindert van Dijk
Boarg. Dukerstrjitte 34
8855CZ Sexbierum
06-46264523

info@mooibarradeel.nl 
www.mooibarradeel.nl

info@meindertvandijk.nl
www.meindertvandijk.nl

KvK nr: 01080027
BTW: NL001261421B67

Meindert van Dijk is als fotograaf en organisator van Natuurfotowandelingen in het Waddengebied met Waddengoud bekroond.

Logo Waddenzee WerelderfgoedGastheer en Ambassadeur

DOM

Deze website wordt financieel ondersteund via de Subsidieregeling Dorpsontwikkelingsmaatschappijen Fryslânfonds