Afbeelding van het Wadden dagreisboek
Featured

Wadden reisdagboek

We hebben hem binnen! Het gloednieuwe Wadden reisdagboek 'Ontdek Wad, bewaar wad'.

Het reisdagboek begeleidt je door het mooiste natuurgebied van Nederland: de Waddenkust en de eilanden van het UNESCO Waddenzee Werelderfgoed. Het brengt je langs dorpen, kerken, terpen en wierden, de zeedijk en de buitendijkse kwelders. Naar plekken waar de wind door je haren waait, je de zee ruikt en je de vogels ziet neerstrijken.

Beleef jouw Wadden

Het reisdagboek laat je kennis maken met de verrassende smaken en verhalen van het Wad. Er is geen vaste route en geen bucketlist die je moet afvinken. Het Waddengebied is veelzijdig en dynamisch. Altijd in beweging. In ieder seizoen beleef je een ander avontuur. Dit reisdagboek biedt je genoeg inspiratie om de Waddenkust van Noord-Holland, Friesland en Groningen én de vijf Waddeneilanden op een andere manier te ontdekken. Het Waddengebied is het beste decor om de tijd in te verliezen. Kortom: ontdek Wad, bewaar Wad. 

Ga je mee?

In Barradeel en directe omgeving is het Wadden reisdagboek gratis af te halen bij:

  • VVV Franeker, Voorstraat 35, 8801 LA Franeker 
  • Tourist Info Harlingen, Grote Bredeplaats 12, 8861 BA Harlingen
  • Visit Sexbierum | Mooi Barradeel, Dukerstraat 34, 8855 CZ Sexbierum (graag vooraf even bellen: 06-46264523) 
  • bij alle ambassadeurs van Waddenzee Werelderfgoed

De boekjes zijn ook te bestellen bij Visit Wadden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Horeca- en B&B-service

Heb je in één van de Barradeel-dorpen een hotel, restaurant of bed-and-breakfast? Dan kom ik als ambassadeur Werelderfgoed Waddenzee graag bij je langs om het door jou gewenste aantal Wadden reisdagboekjes af te geven om gratis uit te delen aan de avonturiers die het Waddengebied komen bezoeken. Stuur hiertoe een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het gewenste aantal boekjes.

Meer weten?

Lees meer over het Wadden reisdagboek op Visit Wadden.

Mooi Barradeel
Meindert van Dijk
Boarg. Dukerstrjitte 34
8855CZ Sexbierum
06-46264523

info@mooibarradeel.nl 
www.mooibarradeel.nl

info@meindertvandijk.nl
www.meindertvandijk.nl

KvK nr: 01080027
BTW: NL001261421B67

Meindert van Dijk is als fotograaf en organisator van Natuurfotowandelingen in het Waddengebied met Waddengoud bekroond.

Logo Waddenzee WerelderfgoedGastheer en Ambassadeur

DOM

Deze website wordt financieel ondersteund via de Subsidieregeling Dorpsontwikkelingsmaatschappijen Fryslânfonds